Våra events

Vi arrangerar regelbundet olika events. Sista torsdagen varje månad har vi quizkväll i Bistron. Vi har även provsmakningsmenyer, bak- och matlagningskurser, standupkvällar och mycket mer. På hemsidans förstasida hittar du vad som är aktuellt just nu. Boka din plats och var med! Välkommen!

PS. Längst ner på denna sida finns affischerna för genomförda evenemang. Kul att spara som minne tänker jag...

Önskar du beställa musikunderhållning där jag kommer till företaget, festen, evenemanget? På min hemsida för musik och andra tjänster hittar du mer information om priser och innehåll. Klicka på knappen "Stagårds" här intill så kommer du direkt till den hemsidan där även lyssningsexempel och bilder från olika spelningar finns.

har du bokat vår restaurang för ett eget event? Då kan du...

Boka till underhållning/quiz.

Jag tar fram gitarren och spelar & sjunger från sångskatterna vi har både i Sverige och internationellt. Det är enkelt plock till gitarr och sång. På livequiz kan jag även ibland använda lite bakgrunder för att dra upp tempot lite. Om du/ni vill ha lite mer drag & festmusik plockar jag in ett kompband - offert fås då anpassad efter önskemål.

Priser om du bokar till underhållning i vår restaurang;
Enkel underhållning till gitarr 30-40 minuter - 1500:-
LiveQuiz med "allmänna" frågor (ca 60 minuter) - 2000:-
LiveQuiz där frågorna görs personliga för ert sällskap - 2500:-

Vad skulle du önska att vi arrangerade för events hos oss? Maila gärna dina tankar så kanske de blir till verklighet i vår mysiga restaurang! kontakt@hosannika.se

Genomförda evenemang

Här kommer nästa...

... evenemang att presenteras. Undrar just vad vi har haft för härlig kväll då?!

2024

Påskbuffé med livequiz

Vi hade en trevlig och enkel påskbuffé med efterföljande livequiz. Härliga quizlag på plats som gjorde kvällen riktigt trevlig!

Mordgåta och sjurätters

Första gången för oss att testa en mordgåta i detta format och det blev en riktigt lyckad kväll! Några bra tips fick vi med oss från gästerna så att vi kan göra det ännu bättre nästa gång. Tack alla för en härlig kväll och extra tack för den fina skönsången jag fick av er där på min födelsedag! Det värmde gott!

Den som glad är - Show & middag

Fantastiska Anna Bromée underhöll en publik som hade allt från åldrarna 14 och upp till 70+. Alla verkade lika nöjda efteråt och så var även vi. Efter showen serverades en god trerätters. Vi ser redan fram emot nästa showkväll med Anna som är planerad till hösten.

2023

Julbord med show

Härliga Dollydots bjöd på sin musik båda kvällarna. Maten strulade det med på fredagen men på lördagen flöt allt precis som vi hade tänkt. Med facit i hand kommer vi ändra upplägg inför kommande års julbord. Tack alla som var med dessa kvällar!

Dackarnas Guldfest

Dackarna vann SM-guld 2023 och vi hade den äran att få ha deras guldfest hos oss. Vi fyllde restaurangen med ca 100 personer och hade en helkväll med mat, prisutdelningar och lite senare DJ, disco & pub nere i Bistron.

Invigning av restaurangen

Den nya restaurangens invigning blev en välbesökt och härlig kväll med mycket musik och mat. Tyvärr hade Per Backstad förhinder att vara med men vi fick en fantastisk standin i Kalle Sellbrink i stället. Så roligt att så många ville dela den här kvällen med oss!