Jag har kontorstid på måndagar mellan klockan 10:00-17:00. Då sköter jag administration, kollar mail, bokar möten och mycket mer. Övriga dagar svarar jag på mail i mån av tid. Telefonen är på under vardagar från klockan 10:00 fram till jobbet slutar för dagen och jag svarar om jag bara kan. //Annika 

Kontakta oss

 
postAdress

Hos Annika

Skifferstigen 7

57737

Sverige

 
E-post
 
Telefon

Järngänget hos oss

annika stagård

Ägare

Annika är den som äger och driver restaurangen. Lagar det mesta av maten och sköter service, kontakter, bokningar, marknadsföring och mycket mer.

fredrik eirasson

Ekonomi m.m.

Fredrik sköter bokföringen för företaget och syns inte så ofta i restaurangen längre. Men om någon är sjuk, och han har möjlighet, så hjälper han till lite ibland.

anette andersson

Restaurangbiträde

Anette jobbar deltid hos oss. Hon ser till att lokalerna sköts om och hjälper till i kök och servering under vardagarna i huvudsak.

sara Pettersson

Restaurangbiträde - extra

Sara arbetar hos oss på timmar och är både i servis & kök. Henne kommer ni garanterat träffa på vid många olika tillfällen. 

linnéa karlsson

Servis och bar - extra

Linnéa kommer in och jobbar extra vid behov. Hon är först och främst i bar och servering men hjälper till där det behövs.

???

Restaurangbiträde - extra

Jag ska anställa en till person som arbetar extra under kvällar och lov när behovet finns. Han/hon kommer att presenteras här.

Är du sugen på att bli en del av oss?

Då skulle din bild kunna hamna här...

Har du erfarenhet av att jobba inom restaurang och är sugen på att arbeta extra hos oss vid behov? Maila din intresseanmälan till kontakt@hosannika.se.