En restaurang med många möjligheter

Restaurangen ligger i en gammal kyrka, på Storgatan 48 i Hultsfred, och erbjuder en trivsam atmosfär för både vardag och fest. Här kan du hålla ditt födelsedagskalas, boka konferens, ha bröllop och begravningar m.m. Vi erbjuder full service till din sammankomst. I Bistron erbjuder vi även After Work vissa dagar då det är öppet för att "droppa in" om du är sugen på lite god mat och dryck.

Restaurangen är indelad i två delar. På markplan hittar du Storgatan 48 som är den större och lite finare restaurangen med plats för upp till 100 personer. I den något enklare Bistron som ligger på nedre plan (med ingång från baksidan) är det plats för upp till 40 personer med en stor uteservering under den varmare delen av året.

Tillgängligheten till lokalerna är bra både till restaurangen och Bistron, men det är endast på nedervåningen, i Bistron, som det finns en handikappvänlig gästtoalett vilket kan vara bra att känna till.

Vi tycker om hundar, vilket gör att du gärna får ta med din hund till oss om den fungerar att ha med i sociala sammanhang och inga andra gäster far illa av det. Vi har vattenskålar redo och någon liten godbit finns alltid att få till den fyrfota älsklingen.

Storgatan 48

I vår stora restauranglokal är tanken att det ska kännas som att man kommer in i gammelfarmors finrum. Möbler, tavlor och inredning som jag hoppas att man ska känna sig hemma i. Vi dukar med gammaldags finporslin och fina dukar. Denna lokal rymmer upp till ca 100 personer. Är "till vardags" dukad för 75.

Bistron

Bistron kan bokas för mindre sällskap, men här är även öppet vissa kvällar för After Work och då är det bara att "droppa in" utan bordsbokning. Dessutom erbjuder vi olika evenemang som du kan boka bord till. På tisdagar serverar vi även "veckans husman" till lunch här i Bistron.

Konferenser

Vi erbjuder konferenspaket för både hel- och halvdag. Vi har den tekniska utrustningen ni behöver och god förtäring att erbjuda under tiden. Maila kontakt@hosannika.se för offert,